انعقاد تفاهم‌نامه سه‌جانبه همکاری بین دانشگاه یاسوج، شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب و شرکت بهره‌برداری نفت و گاز گچساران

تفاهم‌نامه سه‌جانبه همکاری دانشگاه یاسوج با شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب و شرکت بهره‌برداری نفت و گاز گچساران با حضور رئیس این دانشگاه به امضا رسید.

به گزارش روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه یاسوج، این آئین به همت و تلاش معاونت پژوهش و فناوری، حوزه ارتباط با صنعت دانشگاه و با حضور ر بهادر کرمی رئیس دانشگاه یاسوج و همچنین مسئولان و مدیران پژوهشی وزارت نفت، شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب و شرکت بهره‌برداری نفت و گاز گچساران برگزار شد.

این تفاهم‌نامه، به منظور دستیابی به اهداف مندرج در سند چشم‌انداز و برنامه ششم توسعه کشور و گام دوم انقلاب اسلامی و با توجه به ضرورت تعامل، اشتراک و بهره‌مندی‌ از ظرفیت‌های متقابل و با عنایت به نقش پژوهش در توسعه کشور منعقد شد.