بازدید رئیس و هیئت رئیسه دانشگاه از سراهای دانشجويي پسران

به گزارش روابط عمومي دانشگاه،  در ابتدای ترم جدید در سال 1403، دکتر بهادر کرمی، رئيس دانشگاه، به همراه هیئت رئیسه، شب یک شنبه دوم اردیبهشت ماه از سراهای دانشجويي پسران بازديد بعمل آوردند.

در اين بازديدها، ضمن ارزيابي روند خدمات رساني به دانشجويان در سراهای دانشجويي، از امکانات و تجهيزات سراها ، وضعيت نمازخانه ها و امکانات تاسيساتي خوابگاه ها بازديد کردند و از نزديک در جريان امورات خوابگاهي دانشجويان قرار گرفتند.

در ادامه، دانشجويان به بيان نظرات، پييشنهادات و انتقادات مورد نظر خود پرداختند و رئيس دانشگاه، ضمن استقبال از پيشنهادات و نقطه نظرات دانشجويان و بر تلاش جدي براي بهبود وضعيت رفاهي و آسايش دانشجويان تأکيد نمودند و رسيدگي به مشکلات آنان را يکي از مهم ترين دغدغه هاي مديريت دانشگاه عنوان کردند.