مقاله عضو هیات علمی دانشگاه یاسوج در نشریه معتبر بین المللی در حوزه علوم مهندسی و تحقیقات انرژی به چاپ رسید

به گزارش روابط عمومی دانشگاه و به نقل از گروه علم سنجی و توسعه پژوهش، آقای دکتر سید محمد برناپور دانشیار محترم گروه مهندسی برق موفق به انتشار و چاپ مقاله‌ای باعنوان " Standalone hybrid power-hydrogen system incorporating daily-seasonal green hydrogen storage and hydrogen refueling station " در شماره جدید نشریه معتبر "Energy" با ضریب تأثیر (Impact factor) 9 و شاخص هیرش (H-index 232) شده‌اند.

لازم به ذکر است این نشریه توسط انتشارات Elsevier منتشر شده و از جمله نشریات معتبر بین‌المللی در حوزه علوم مهندسی و تحقیقات انرژی است که از اعتبار بسیار قابل توجهی در میان متخصصین این حوزه برخوردار می‌باشد.

ضمن عرض تبریک، توفیقات روز افزون ایشان در تمامی عرصه‌ها را از درگاه ایزد منان مسألت می‌نماییم.