دعوت رئیس دانشگاه یاسوج برای شرکت حداکثری در انتخابات 11 اسفند

رئیس دانشگاه یاسوج دانشجویان و همکاران را به مشارکت در انتخابات روز جمعه ۱۱ اسفندماه ۱۴۰۲ دعوت کرد.

به گزارش روابط عمومی، دکتر بهادر کرمی، رئیس دانشگاه یاسوج در پیامی  دانشجویان و همکاران دانشگاه را برای شرکت حداکثری در انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری در روز جمعه 11 اسفندماه 1402 دعوت کرد.

در متن این پیام آمده است: دانشجویان عزیز و همکاران گرامی، توصیه می کنم با حضور در پای صندوق‌های رای بتوانیم با افزایش مشارکت در انتخابات قدرت نظام جمهوری اسلامی را نشان دهیم و هم تلاش کنیم انتخاب اصلح داشته باشیم.

انتظار می‌رود که همه آحاد و اقشار مختلف مردم با حساسیت و درک شرایطی که هم به لحاظ ملی و هم به لحاظ بین‌المللی داریم، زمینه حضور پرشکوهی را برای شرکت در انتخابات فراهم کنند. امیدوارم ثمره این حضور گسترده مردم در پای صندوق‌های رای اتفاق می‌افتد را در پیشرفت جامعه اسلامی خود شاهد باشیم.

بهادر کرمی

رئیس دانشگاه یاسوج