پیام رئیس دانشگاه یاسوج به مناسبت هفته پژوهش و فناوری

دکتر بهادر کرمی رئیس دانشگاه یاسوج در پیامی هفته پژوهش  و فناوری را  به محققین، اندیشمندان، اعضاء هیئت علمی و کارشناسان پر تلاش دانشگاه در عرصه تحقیق و پژوهش تبریک گفت.

«بسم الله الرحمن الرحیم»

تولید علم و تحقیقات حیات آینده کشور است .

مقام معظم رهبری (مدظله العالی)

در ابتدا آغاز هفته پژوهش را صمیمانه به همه محققین، اندیشمندان، اعضاء هیئت علمی و کارشناسان پر تلاش دانشگاه در عرصه تحقیق و پژوهش تبریک و تهنیت عرض می کنم.

هفته پژوهش فرصتی برای ترویج فرهنگ پژوهشگری و تکریم پژوهشگران کشور، ارزیابی سالانه فعالیت های پژوهشی و ارج نهادن به تلاش های پژوهشگران، بررسی فرصت ها، چالشها و برنامه ریزی برای پژوهش های آتی است

باور دارم هر گونه هزینه در این مسیر، سرمایه گذاری در پژوهش و اساس توسعه دانش بنیان است

همواره سیاست دانشگاه حمایت از پژوهش های کاربردی است و سیاست های حمایتی بطور جدی دنبال خواهد شد

امید است با همت و تلاش پژوهشگران گام های مهمی برای ارتقا جایگاه و مرجعیت علمی کشورمان برداشته و از توان پژوهشی موجود، در تولید دانش و تبدیل آن به فناوری تولید محصولات و تجاری سازی علم بهره برداری نماییم.

اینجانب ضمن گرامیداشت هفته پژوهش، تلاش های خستگی ناپذیر تمامی فرهیختگان پژوهشگر را ارج نهاده و از تلاش همه همکاران در عرصه علم و عمل خصوصاً پژوهشگران تشکر می نمایم.

بهادر کرمی

رئیس دانشگاه یاسوج