حضور گسترده دانشگاهیان دانشگاه یاسوج در راهپیمایی یوم الله ۱۳ آبان

راهپیمایی یوم الله ۱۳ آبان امروز شنبه (۱۳ آبانماه ۱۴۰۲)با شعار؛ «نظم نوین جهانی با نسل آرمانی» در شهر یاسوج نیز همگام با سراسر ایران اسلامی با حضور گسترده دانشگاهیان، دانش آموزان و اقشار مختلف مردم و مسئولان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ،  اعضای هيأت رئيسه دانشگاه یاسوج بهمراه جمعی از اعضای هيأت علمی، اساتید، دانشجویان و یاوران علمی این دانشگاه صبح امروز همراه با مردم ولايتمدار یاسوج مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد در راهپیمایی دشمن‌شکن یوم الله ۱۳ آبان شرکت کردند و با سر دادن شعارهای استکبار ستیزی و اعلام انزجار از استکبار جهانی و ایادی آنها، بار دیگر با آرمان های امام راحل، رهبر معظم انقلاب و انقلاب شکوهمند ایران اسلامی تجدید میثاق کردند.

بنابراین گزارش، امروز و در محکومیت جنایات رژیم جعلی صهیونیست هزاران نفر از اقشار مختلف مردم آمدند تا با همراهی دانش آموزان جنایات استکبار جهانی و کشتار بی‌رحمانه مردم و کودکان غزه را محکوم کنند.