دانشگاه یاسوج در 2 حوزه موضوعی "مهندسی" و "علوم فیزیکی" در بین دانشگاه‌های برتر جهان قرار گرفت

به گزارش روابط عمومی دانشگاه به نقل از  مؤسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام (ISC) دانشگاه یاسوج توانست از میان۱۱ حوزه موضوعی مختلف که در این رتبه‌بندی اعلام شده است، در ۲ حوزه موضوعی "مهندسی" و "علوم فیزیکی" در بین دانشگاه‌های برتر جهان قرار گیرد.

لازم به ذکر است رتبه بندی جهانی تایمز به صورت سالانه به ارزیابی و سنجش دانشگاه‌ها در حوزه‌های موضوعی مختلف می‌پردازد و در ۱۱ حوزه موضوعی کلی هنر و علوم انسانی، اقتصاد و تجارت، آموزش، حقوق، علوم اجتماعی، علوم کامپیوتر، مهندسی، بهداشت و بالینی، علوم زیستی، علوم فیزیکی و روانشناسی که برخی از آنها دارای چندین موضوع فرعی است، دانشگاه‌های برتر جهان را معرفی می‌کند.

امید است با توسعه فعالیت‌ها در بخش‌های مختلف دانشگاه در راستای مرجعیت علمی و فناوری، شاهد ارتقا جایگاه دانشگاه و جمهوری اسلامی ایران در سطح بین‌المللی باشیم.