قابل توجه دانشجویان متقاضی کار دانشجویی (همیار دانشجو)

به اطلاع کلیه دانشجویان متقاضی کار دانشجویی (همیار دانشجو) می‌رساند، لازم است از روز یکشنبه مورخ 1402/08/07 لغایت روز پنجشنبه مورخ 1402/08/11با مراجعه به سامانه سجاد به آدرس: https://portal.saorg.ir/  با رعایت موارد ذیل مطابق شیوه‌نامه همیار دانشجو، نسبت به ثبت‌نام و بارگذاری مدارک خود اقدام نمایند.

گذراندن حداقل یک نیمسال تحصیلی برای دانشجویان به استثناء دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی

اعلام نیاز واحدهای مختلف موسسه، با توجه به شرح وظایف محوله

داشتن صلاحیت‌های انضباطی (نداشتن سابقه محکومیت انضباطی) و آموزشی (نداشتن دو نیمسال مشروطی متوالی یا غیر متوالی در زمان درخواست)

حداقل میانگین نمرات درسی دانشجویان در مقاطع تحصیلی کاردانی، کارشناسی 14 و تحصیلات تکمیلی 15

بدیهی است هرگونه پرداخت  منوط به ثبت‌نام در سامانه مذکور می‌باشد.

دانشجویانی که درخواست حل التمرین دارند گزینه " امور آموزشی و جاری دانشکده" را در قسمت نوع فعالیت انتخاب نمایند .

برای دریافت راهنمای کاربری شماره 1 کلیک کنید

برای دریافت راهنمای کاربری شماره 2 کلیک کنید