نشست صمیمی دبیران انجمن های علمی با معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه یاسوج برگزار شد

به گزارش خبرنگار فرهنگی دانشگاه،نشست صمیمانه دبیران انجمن های علمی با معاون و مدیر فرهنگی و اجتماعی دانشگاه یاسوج برگزار شد.

حجت الاسلام والمسلمین اندرزیان،معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه در ابتدای این جلسه، ضمن تشکر از تلاش مجموعه انجمنهای علمی بر حضور فعال انجمن های علمی در جشنواره حرکت در سال آینده، تأکید کرد: دانشجویان ما قابلیت کسب رتبه های برتر در جشنواره های مختلف از جمله حرکت را دارند. وی در ادامه افزود: تلاشهای شما دانشجویان را ارج می نهیم و از شما بابت فعالیت‌هایی که در زمینه فعالیت‌های علمی دانشجویی انجام می دهید، سپاسگزاریم. معاون فرهنگی و اجتماعی ضمن اعلام این نکته که مجموعه معاونت فرهنگی و اجتماعی حمایت صددرصدی خود را از فعالیتهای علمی دانشجویی انجام می‌دهد، اضافه کرد: از عموم دانشجویان علاقمند به فعالیتهای علمی می خواهیم با مراجعه به معاونت فرهنگی و اجتماعی، ما را در این زمینه یاری رسانند.

ایشان در ادامه این جلسه  نقطه نظرات خود را در خصوص حمایت از فعالیت‌های انجمنهای علمی ارائه نمودند.

در ادامه، دانشجویان و دبیران انجمنهای علمی دانشجویی به بیان سوالات خود در زمینه فعالیتهای علمی دانشجویی پرداختند.