اردوی زیارتی، فرهنگی مشهد ویژه دانشجویان فعال فرهنگی دانشگاه یاسوج برگزار گردید

به گزارش خبرنگار فرهنگی، به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه یاسوج، اردوی زیارتی و فرهنگی مشهد مقدس ویژه دانشجویان پسر و دختر فعال فرهنگی در قالب دو کاروان برگزار شد.

اردوی زیارتی و فرهنگی مشهد مقدس با هدف تقویت هویت دینی و مذهبی دانشجویان، افزایش مشارکت جمعی دانشجویان در اجرای برنامه های فرهنگی دانشگاه، ارج نهادن به تلاش های دانشجویان علاقه مند و دغدغه مند در حوزه فعالیت های فرهنگی و تقویت روحیه نشاط و امید آفرینی، با حضور 40 نفر از دانشجویان دختر  و 35 نفر از دانشجویان پسر در تاریخ 13 و 16 بهمن ماه برگزار شد.

گفتنی است؛ بازدید از موزه های حرم مطهر (موزه قرآن و نفایس، هدایای مقام معظم رهبری، تالار استاد فرشچیان، مردم شناسی و ...) و شرکت در برنامه‌های دعای توسل و سایر مراسمات مذهبی حرم مطهر از جمله برنامه های این سفر معنوی بود.