کارگاه آموزشی کلاس مجردها در دانشگاه یاسوج برگزار شد

به گزارش خبرنگار فرهنگی دانشگاه؛ کارگاه آموزشی کلاس مجردها با عنوان ازدواج موفق به همت بسیج دانشجویی معاونت فرهنگی و اجتماعی در دانشگاه یاسوج برگزار شد.اين كارگاه ويژه دانشجويان مجرد و با هدف آشنايي و آگاه سازي آنان در زمينه انتخاب همسر، جلوگيري از برقراري ارتباط ناصحيح، سوق دادن به سوي انتخاب عاقلانه و منطقي دانشجويان و ازدواج صحيح برگزار شد.
در اين كارگاه همچنين دانشجويان با نحوه آشنايي صحيح در ازدواج، سوالات اساسي كه بايد درهنگام خواستگاري از طرفين پرسيد، چگونگي شناخت از همديگر، عشق به همديگر، مدت زمان آشنايي، نامزدي و سن مناسب ازدواج آشنا شده و اطلاعات كافي را به دست آوردند.
اين كارگاه يك روزه که با حضور حجت الاسلام والمسلمین صیادیان خواه برگزار شد با استقبال خوب دانشجويان مواجه و شركت كنندگان خواستار ادامه اينچنين كارگاه هاي آموزشي در زمينه هاي مختلف شدند.