بیانیه دانشگاه یاسوج درباره راهپیمایی حمایت از فلسطین

وَمَن يَتَوَلَّ اللَّهَ وَرَسولَهُ وَالَّذينَ آمَنوا فَإِنَّ حِزبَ اللَّهِ هُمُ الغالِبون

عملیات غرورآفرین گروه‌های مبارز فلسطینی تحت عنوان «طوفان ‌الاقصی»، بار دیگر هیبت دروغین و قدرت پوشالی رژیم اشغالگر صهیونیستی را به اثبات رسانید و موجب بهت و حیرت جهانیان و ترس و وحشت در اردوگاه استکبار شد.

تاریخ نشان داده مقاومت و ایستادگی در مقابل زورگویان و ستمگران تنها راه رهایی ملت های آزاده است و پیروزی نهایی از آن مستضعفان جهان است.
امروز که رژیم غاصب صهیونیستی در سکوت سازمانهای بین‌المللی و حقوق بشری بیرحمانه در حق مردم مظلوم فلسطین، در نهایت شقاوت و بی‌رحمی حمله می کند، جهان اسلام و مجامع اسلامی باید قدرتمندانه‌تر از قبل در کنار همدیگر و با وحدت و تمسک به مبانی وحدت بخش اسلام عزیز به یاری مردم مقاوم فلسطین بشتابند.
حضور مردم همیشه در صحنه ایران اسلامی در راهپیمایی حمایت از مردم فلسطین، بار دیگر مشتی گره کرده بر دهان یاوه گویان صهیونیسم و غاصبان سرزمین فلسطین اشغالی و میعادگاهی جهت حمایت از مظلومین و ستیز با ظالمان بوده است.
ما دانشگاهیان دانشگاه یاسوج، حمایت قاطع خود را از  مردم مظلوم فلسطین اعلام می داریم.